Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 8 juli 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Fleuve sauvage, De reis naar de maan, Pierre en Adèle, de titels van de drie verhalen in de bundel Rivieren van Martin Michael Driessen geven al aan hoe divers deze novelles zijn. Donderdag 8 juli om 19.30 uur zijn ze het onderwerp van gesprek bij de online leeskring van de Bibliotheek HW. Zegt de naam Driessen je nog niets, dan wordt het hoog tijd om kennis te maken met de boeken van deze verrassende schrijver uit onze eigen Hoeksche Waard.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Driessen, naast schrijver ook vertaler en opera- en toneelregisseur, woont al bijna 20 jaar in Puttershoek. Hij debuteerde in 1999 en daarna verschenen al snel meerdere boeken van zijn hand. Zijn verhalenbundel Rivieren (2016) won de ECI-literatuurprijs én ECI-lezersprijs. Met zijn roman De pelikaan stond hij op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2018. Eind 2018 verscheen zijn recentste verhalenbundel Mijn eerste moord en andere verhalen.

Wil je alvast kennismaken met de schrijver? Op 15 juni is Driessen geïnterviewd voor het radioprogramma de Culture Club bij Omroep HW. De uitzending is hier terug te luisteren: https://www.omroephw.nl/spelers/radiospeler.php?programmaid=161&item=150620212000

Rivieren is te reserveren via de catalogus en vervolgens kan het worden opgehaald in de bibliotheek. Het kan ook als e-book geleend en direct gedownload worden.

Aanmelden

Je ontvangt na aanmelding uiterlijk een dag voor de lezing een link om via Zoom in te loggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Let op: als je nog geen inloggegevens van de Bibliotheek hebt, word je gevraagd om eenmalig een bezoekersaccount aan te maken. Dit account kun je de volgende keer weer gebruiken om een kaartje te kopen. Inloggen of aanmaken van een account is nodig, omdat wij je gegevens nodig hebben voor het verstrekken van toegangskaartjes voor de activiteit.

Lukt het niet? Bel dan een van onze medewerkers van een bibliotheekvestiging die op dit moment geopend is. Zie https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/home.html#vandaag-open

Is er geen vestiging open of krijg je geen gehoor? Bel dan de DigiHulplijn op 0800-1508. Dit gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.

Comments are closed.