Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 25 februari 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Lezen is heerlijk. Helemaal als je er met anderen over kan praten. Dat kan op donderdagavond 25 februari vanaf 19.30 uur ONLINE. Doe mee met de online leesclub van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Praat online mee over Zwarte schuur, geschreven door Oek de Jong.

Toegangsprijs: € 0,00

Overige informatie:

Online leeskring

In Zwarte schuur vertelt Oek de Jong over het leven en werk van een kunstenaar. Een onvervalste macho, maar een bij wie het besef van schuld steeds groter wordt. Wat maakt dit boek zo bijzonder? Is het een literair hoogtepunt, dat behoort tot de beste romans? Denkt u daar ook zo over? Met elkaar praten we over dit mooie, leesbare boek. Dubbele lagen, literaire kunstgrepen en verhaallijnen passeren de revue. Lees het boek en praat online mee.

Het boek is online te reserveren via de catalogus op www.debhw.nl en vervolgens kan het op afspraak worden opgehaald of thuisbezorgd. Bestellen bij de plaatselijk boekhandel – online of per telefoon – is ook mogelijk. Het wordt dan zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. En u steunt dan meteen de plaatselijke boekhandel.

Aanmelden

Online praten over een mooi boek: dat maakt lezen alleen maar leuker. Log in via de toegestuurde link en doe mee met deze online leeskring.

Wie zich aanmeldt via activiteiten@debhw.nl krijgt de link uiterlijk 24 februari toegemaild. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Deelname is gratis.

Comments are closed.