In Klaaswaal (naast de Hoeckenisse) wordt een zaal ontwikkeld met ongeveer 250 zitplaatsen. We nodigen belangstellenden uit om mee te denken over de ontwikkeling van deze zaal.

Beste dans-/toneel-/podiumkunsten-liefhebber,

Mijn naam is Aart Wytzes en ik zal gelijk met de deur in huis vallen: wij zijn bezig met de ontwikkeling van een zaal voor ongeveer 250 personen in Klaaswaal. Als ik over “wij” spreek dan bedoel ik de Kerk v/d Nazarener Hoekse Waard.
Sinds begin van dit jaar hebben wij gebouw De Hoeckenisse kunnen overnemen van de Gemeente Hoeksche Waard. De Hoeckenisse bestaat nu nog uit het oude gedeelte van de voormalige huishoudschool (het overige deel is recent gesloopt). Het gebouw De Hoeckenisse willen wij uiteraard zelf gebruiken maar ook laten gebruiken door verenigingen/stichtingen/clubs en andere maatschappelijke organisaties. Naast het gebouw willen wij een nieuwe zaal bouwen met ongeveer 250 zitplaatsen. In deze zaal zullen wij een podium aanbrengen, geluid en podiumverlichting. Wij zijn nu bezig om de eisen en wensen voor deze zaal te formuleren.

In onze gesprekken met de Gemeente Hoeksche Waard gaven zij aan dat wellicht een aantal dans- en toneelgroepen ook belangstelling zou hebben voor het gebruik van de zaal. Zij hebben ons gevraagd dit te peilen. Omdat we nog in de voorbereidende fase zitten van dit gebouw zouden we van u/jullie graag willen horen hoe jullie een zaal zouden willen gebruiken. Wat dient er voor u/jullie minimaal in de zaal aanwezig te zijn? Wat zou fijn zijn om ook nog in de zaal te hebben maar is niet echt noodzakelijk? Kortom we horen graag jullie wensen en verlangens voor een zaal.

Op donderdagavond 12 december aanstaande om 19.30 uur (om 19.30 uur koffie en start om 19.45 uur) willen we jullie uitnodigen voor een presentatie van onze plannen. We zouden deze avond ook gelijk van jullie willen vernemen wat jullie wensen en verlangens zijn voor een zaal. We willen jullie dan ook vragen dit voor te bereiden.

Graag hoor ik of u/jullie aanwezig kunnen zijn en met hoeveel personen jullie verwachten te komen. Als de avond niet uitkomt maar jullie wel geïnteresseerd zijn dan hoor ik dat ook graag. Dan wil ik proberen jullie op de hoogte te houden van de uitkomsten van deze avond. Een reactie kan naar a.wytzes@keyfigures.nu

Hopelijk tot 12 december om 19.30 uur.

Hartelijke groet,

Aart Wytzes
Kerk v/d Nazarener Hoekse Waard

Comments are closed.