Plaats: Maasdam
Locatie: Merwedestraat 21
Begindatum: 4 november 2018
Aanvangstijd: 15:00
Einddatum: 27 december 2018
Eindtijd: 17:00

Bijzondere expositie in De Opkamer

Zondagmiddag 4 november vindt om 15.00 uur de opening plaats van een bijzondere expositie in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam. Bijzonder omdat de vier exposanten deelnemers zijn van het Leger des Heils W&G ZWN te Dordrecht waar hun talenten de ruimte krijgen in de schildersgroep onder leiding van beeldend kunstenaar en medewerker van het Leger des Heils Aart Lagewaard uit Gorinchem. De vier leden van deze groep die exposeren zijn Jan van de Graaf, Arie de Wildt, Justin van Dellen en Mark Burung. De werken die ze maken mogen er zijn en tonen een zeer gevarieerd geheel van onderwerpen en stijlen.

Het Leger des Heils zet zich al jaren in voor mensen zonder helper. Zij ondersteunen mensen om weer grip te krijgen op het leven en samen werken ze aan het door hen geformuleerde doel.
Structuur door middel van werk en het (her)ontdekken van talenten zijn belangrijke pijlers voor het herstel van het gewone leven.
Een expositie als deze betekent veel voor de deelnemers: waardering, een schouderklop, het helpt hen om zich naast cliënt ook gewoon een mens met talenten en mogelijkheden te voelen.
Galerie de Opkamer werkt hier met overtuiging aan mee. De expositie duurt tot eind december (www.galeriedeopkamer.nl)

Toegangsprijs: € n.v.t.

Overige informatie:

zondagmiddag 16 december om 15.00 uur: Kerst in De Opkamer

Comments are closed.