Plaats: Heinenoord
Locatie: Bibliotheek Heinenoord
Begindatum: 6 oktober 2021
Aanvangstijd: 13:30
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Woensdagmiddag 6 oktober opent wethouder Harry van Waveren op feestelijke wijze de Kinderboekenweek 2021 bij het Museum Hoeksche Waard in Heinenoord.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Thema van de Kinderboekenweek is “Worden wat je wil”. Het belooft op 6 oktober weer een gezellig feestje te worden bij het museum in Heinenoord. Daar vinden in het kader van Kinderboekenweek allerlei leuke activiteiten plaats zoals een theater workshop door theaterhuis Willemstad, een workshop tegeltjes stiften met Ankie van de Kunstbus, voorlezen bij de Bibliotheek, poppenkast in het museum, een presentatie van vergeten beroepen over vlassen. Ook is het mogelijk om Bij Arie leuke boeken te kopen onder genot van een lekker glaasje fris in het museum. En zet jezelf op de foto met green screen technologie.

Kom jij ook op woensdagmiddag 6 oktober om 13:30 uur naar het Museum Hoeksche Waard in Heinenoord en word wie je zijn wilt. In verband met de corona richtlijnen graag aanmelden via de agenda van de www.debhw.nl. Er geldt een maximum aantal bezoekers, toegang tot het museum wordt geregeld met tijdslots. De middag eindigt om 16:00 uur. Alle activiteiten en toegang tot het museum zijn gratis (consumpties uitgezonderd). Leeftijd vanaf 4 jaar.

De opening van de kinderboekenweek wordt georganiseerd door de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met het Museum Hoeksche Waard.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/opening-kinderboekenweek.html

Comments are closed.