Een overzichtelijke garderobe. Rommel en chaos in de kast zijn dan niet bevorderlijk. Wie fris, modieus en goedverzorgd door het leven wil gaan zal reinheid en netheid moeten creëren. Hoe doe je dat? Voor iedereen die daar meer over wil weten is er een online workshop “Orde in je kledingkast”.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Online
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Orde-in-je-kledingkast.html
Begindatum: 9 juni 2022
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 20:30

Opruimen is moeilijk genoeg. En niemand wil tussen de rondslingerende jurken en broeken zitten. Daarom is het belangrijk om orde in de garderobe als vast onderdeel van de dag op te pakken. Tijdens deze workshop van twee ervaren organizers uit de Hoeksche Waard krijg je tips en handvaten hoe je dat het beste doet.

Diana Monteny van De Bezem door je leven en Maria Remmers van Gelukkig Opgeruimd geven samen deze interactieve workshop over opruimen en orde in je kledingkast. Aan de orde komen vragen als: Hoe pak je dat aan? Waar begin je? De workshop is boordevol tips om zelf praktisch aan de slag te gaan. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Beide opruimcoaches vertellen tijdens deze online workshop alles over kleding opruimen en orde in je kledingkast.

Meld aan via onderstaande button De toegang is gratis. Je krijgt een dag voor aanvang de deelnamelink gemaild.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Orde-in-je-kledingkast.html

Comments are closed.