Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: De Bazuin – Laningpad 2
Begindatum: 18 mei 2019
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum: 18 mei 2019
Eindtijd: 12:00

Senioren Orkest Hoeksche Waard volop in beweging.

Het is bewezen dat met elkaar muziek maken het algeheel welzijn bevordert. Het bewijs daarvan is het Senioren Orkest Hoeksche Waard; een orkest met enthousiaste muzikanten in de leeftijd vanaf 55 jaar.

Maatschappelijke functie
Naast de tweewekelijkse repetities wordt er ook, onder het motto: “muziek voor senioren door senioren”, zo’n tien keer opgetreden in de zorgcentra van de Hoeksche Waard en de Drechtsteden.
Hierdoor heeft het Senioren Orkest Hoeksche Waard ook een belangrijke maatschappelijke functie; het haalt de bewoners immers uit hun isolement en geeft ze een middag vol ontspanning, vreugde en plezier.

Onderlinge sfeer
Deze optredens versterken ook de onderlinge sfeer, immers wat is er mooier om mee te helpen om medemensen, die in eenzaamheid leven, een fantastische middag te bezorgen.
Daarnaast organiseren orkestleden jaarlijks een orkestuitje en worden nieuwsbrieven onder de leden verspreid. Een nieuwsbrief niet alleen met mededelingen, maar ook vol met anekdotes, die de leden in hun muzikale leven meegemaakt hebben.

Open repetitie voor nieuwe leden
Muzikanten die ook een bijdrage willen leveren aan een betere samenleving en willen musiceren in een ontspannen sfeer met leeftijdgenoten kunnen op zaterdag 18 mei een “open” repetitie bijwonen om de unieke sfeer te proeven en het hoge kwaliteitsniveau van het orkest te ervaren.
Het orkest repeteert om de veertien dagen, van 10:00 uur tot 12:00 uur in het clubgebouw van De Bazuin, Laningpad 2, Oud-Beijerland of neem contact op met Peter Cornegge, tel: 0186-602176.

Toegangsprijs: €0,00

Overige informatie:

Comments are closed.