Wie kent de grappige filmpjes van Pingu of Shaun the sheep niet. Deze filmpjes worden beeld voor beeld gefotografeerd om daarna als film te worden afgespeeld. Iedereen kan thuis een eigen studio beginnen. Wil je een beetje op weggeholpen worden? Dat kan met de workshop stopmotion!


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 3,00 (plusabonnement), € 3,50 (basisabonnement), € 4,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Numansdorp
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/stopmotion-met-lego-en-green-screen-numansdorp.html
Begindatum: 27 juli 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Wat is er nu leuker dan een eigen filmpje maken met hoofdrolspelers die je zelf uitkiest! Misschien heb je al een spannend of grappig verhaaltje in je hoofd, of heb je iets leuks gelezen en wil je daar dolgraag een filmpje van maken of wil je misschien juist inspiratie krijgen. Kom dan naar één van de Stopmotion workshops van de Bibliotheek. Je leert werken met een storyboard, je krijgt filmtips en je kunt oefenen met een green screen. Je mag een klein setje Lego of Playmobil van jezelf meenemen als je dat wilt maar het hoeft niet. iPads en Lego setjes zijn aanwezig. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen.

Aanmelden

Lijkt je dit wat? Meld je dan snel aan! Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen per workshop. Het kan zijn dat je met z’n tweeën een iPad deelt. Dus het is extra leuk als je een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meeneemt.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/stopmotion-met-lego-en-green-screen-numansdorp.html

Comments are closed.