Plaats: Puttershoek
Locatie:
Begindatum: 30 november 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Wandel op dinsdag 30 november mee met het DigiTaalhuis Hoeksche Waard door historisch Puttershoek. Oefen meteen je Nederlands of maak kennis met mensen die onze taal heel graag willen leren. In november is altijd de actie Nederland Leest. Dit jaar wordt massaal het boek De Wandelaar van Adriaan van Dis gelezen. Aansluitend op dit boek organiseert het DigiTaalhuis Hoeksche Waard een taalwandeling door Puttershoek.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Vind je het leuk om Nederlands te spreken met mensen met een anderstalige achtergrond of wil je zelf je Nederlands verbeteren omdat dit niet je moedertaal is, wandel dan mee. Een wandeling is niet alleen goed voor lijf en hoofd: het biedt ook een hoop mogelijkheden om te oefenen met taal. Gewoon een stukje lopen en met elkaar kletsen is natuurlijk prima. Elke (taal)kilometer die gemaakt wordt, is er weer één.

Een gids vertelt meer over de historie van het pittoreske Puttershoek zoals wie woonde er in Het Veerhuis, waar stond de eerste dorpsschool en waarom staan er Zweedse woningen? Op dinsdag 30 november is de start om 10.00 uur in de Bibliotheek Puttershoek, Zomerplein 15. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Aanmelden

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar het (digi)taalhuis via taalhuis@debhw.nl

Comments are closed.