Plaats: Strijen
Locatie: Molenstraat 16
Begindatum: 23 september 2022
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum: 23 september 2022
Eindtijd: 22:30

Roes en Ruth Elings spelen hun debuutvoorstellingen en hun programma’s vullen elkaar perfect aan. Geniet van de nieuwe generatie theatermakers!
Voor de pauze: Roes speelt ‘We zullen wel zien waar we terechtkomen’
Na de pauze: Ruth Elings speelt TOBBEN

Toegangsprijs: € 12,50

Overige informatie:

Roes bestaat uit Judith Oosterwijk en Sophie Laurence en wanneer Roes iets maakt, weet je zeker dat de rauwe randjes opgezocht zullen worden. De muzikale voorstelling is zowel sprankelend als spraakmakend. Ze zingen over je eenzaam voelen te midden van honderd kamelen, bidden tot een God waar ze niet in geloven en vermengen het heden en verleden, want wat doet Thierry Baudet ineens in die voorstelling? 

Ruth Elings werd geboren in een klein dorpje middenin de Betuwe. Al dromend over een toekomst in de grote stad begon daar haar liefde voor muziek. Nu woont ze in die grote stad en staat ze aan het begin van een heel nieuw avontuur: haar eigen liedjesprogramma’s maken. Tijdens haar Conservatoriumstudie is Ruth begonnen met het schrijven van haar Nederlandstalige repertoire. Met voorbeelden als Annie M.G. Schmidt, Wim Sonneveld en Yentl en de Boer combineert ze haar muzikaliteit met scherpe en grappige teksten. De liedjes uit haar nieuwe programma bleken één gemene deler te hebben: ze zijn uit tobben ontstaan. Haar ietwat wereldvreemdheid zorgt voor een frisse blik op onze manier van leven, de karakters die rondlopen op deze wereld en natuurlijk de wereld zelf. Ruth is in haar onschuld ontwapenend en laat haar publiek tijdens haar voorstelling lachen en soms een beetje huilen, maar zorgt er altijd voor dat je met een heel fijn en gelukkig gevoel het theater verlaat.

Kaarten zijn te bestellen bij Cultuurhuis Ludiek!

Comments are closed.