Uit de vorig jaar verschenen Cultuurnota kwam 1 ding heel duidelijk naar voren: De Hoeksche Waard heeft grote behoefte aan een CULTUURCOACH! Na recent overleg met wethouder van Waveren, is er een vacature geschreven en is duidelijk geworden wie deze functie in de portefeuille neemt! Hoeksche Waard Actief.

Dus … BEN JIJ DIE SCHAKEL IN HET CULTURELE VELD? Kijk dan hier voor de volledige vacature!

De cultuurcoach zet het lokale cultureel leven in de Hoeksche Waard in de schijnwerpers, zorgt voor verbinding en contact tussen aanbieder en vrager om het thema cultuur binnen de Hoeksche Waard te verstevigen en de cultuurdeelname te verhogen.
De gemeente, DOK-C en CMK zijn hierin partners, en de cultuurcoach is de spin in het web. Organisaties, scholen, verenigingen en individuen worden door de cultuurcoach ondersteund en/of doorverwezen bij vragen, behoefte aan voorlichting en inspiratie. Cultuurdeelname voor verschillende doelgroepen zo toegankelijk mogelijk maken, maakt ook onderdeel uit van de functie.

Stuur je sollicitatie onder vermelding van Sollicitatie Cultuurcoach vóór 23 november 2020 op naar leanne@hoekschewaardactief.nl ter attentie van Leanne Dirksen.

(foto: Analogicus)

Comments are closed.