Op zaterdag 28 mei a.s. is het zover. Na ruim 2 ½ jaar kan MaasMuziek eindelijk weer een concert geven. Uiteraard kijkt de vereniging er enorm naar uit om letterlijk weer van zich te kunnen laten horen en daarom is dit concert gratis toegankelijk.

Zowel het jeugd- als het harmonieorkest geven deze avond acte de préséance, MaasMuziek noemt het concert derhalve ook een verenigingsconcert. Het jeugdorkest staat o.l.v. Arjan Muller en heeft een aantal leuke stukken ingestudeerd, zoals muziek uit de film “Shrek” en het bekende Bella Ciao uit “El Casa de Papel”.

Henk Zwijgers brengt met de muzikanten van het harmonieorkest een gevarieerd programma met originele concert werken van o.a. Philip Sparke en Jef Penders, maar ook muziek uit “The Greatest Showman” en de musical “Cabaret”. Op het programma staat tevens het stuk “Tarjan” van Thierry Deleruyelle, waarmee het harmonieorkest op 18 juni a.s. zal deelnemen aan het Hoeksche Waard Concertfestival.

Het gratis verenigingsconcert van MaasMuziek op 28 mei a.s. begint om 19.45 uur (zaal open 19.00 uur) en vindt plaats in de Gereformeerde Kerk, Rembrandtstraat 1 in Puttershoek.

Comments are closed.