Wat weet je nog van vroeger? Wat is je altijd bij gebleven? Zijn er mooie jeugdherinneringen die je wilt delen?

Onze aankomende Seniorenactiefbeurs en vrijwilligersmarkt staat dit jaar in het teken van leuk oud worden. Hij is gepland op woensdag 25 september van 10.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in de Drie Lelies in Puttershoek. Eindelijk met pensioen, nu is het tijd om alle leuke dingen weer op te pakken of uit te breiden. Naast onze vertrouwde standhouders zijn er dit jaar op de beurs ook een aantal verenigingen aanwezig, welke graag goede hobbytips geven.

Samen met Eelse Bies, voorzitter Stichting Dok-C, Hoekschewaards Platvorm voor Kunst en Cultuur, organiseren wij een verhalenwedstrijd.
Wie vindt het leuk om zijn jeugdherinnering te delen? Het mag verhalend of dichtend zijn. Deze keuze is aan u zelf. Het moet uit ongeveer 300 woorden bestaan. We hopen met alle inzendingen een prachtig stukje muur te maken met de mooiste jeugdherinneringen op 25 september. Natuurlijk is er een publieksprijs en een juryprijs te winnen. Voorzitter van de jury is Eelse Bies. Pieta Naaktgeboren en Arco van de Ree, winnaar van de korte verhalenwedstrijd Bram Roza festival, gaan jureren. We hopen dat u er vooral zelf ook veel plezier aan beleeft. De uiterlijke inleverdatum is 13 september.

Inleveren of vragen? Stuur een mail: e.donker@welzijnhoekschewaard.nl of per post: Welzijn Hoeksche Waard, t.a.v. Evelien Donker, Narvikstraat 1, 2397AM Puttershoek.

Comments are closed.