Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 9 december 2020
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Een vat vol tegenstrijdigheden. Het klinkt als een heerlijk talent dat veel kansen biedt. Maar hoe zet je dat effectief in? En wat kan je doen in coronatijd? Op woensdagavond 9 december geven de Bibliotheek Hoeksche Waard en ‘HB Toptalenten HW’ de gelegenheid om hierover online in gesprek te gaan. Iedereen die hierover wil meedenken en meepraten is welkom.

Toegangsprijs: € 0,00

Overige informatie:

Waar lopen hoogbegaafden in coronatijd tegenaan en hoe kunnen ze hun talenten optimaal inzetten? Een vraag waar hoogbegaafde volwassenen niet altijd antwoord op hebben. Toch is het letterlijk en figuurlijk van levensbelang om goed met je gave om te gaan.

Misschien kan je een innovatieve bijdrage leveren. Of bijdragen aan een sociale samenleving. Juist in coronatijd. Het is fijn, leerzaam en nuttig om met anderen van gedachten te wisselen hoe je dat doet.

Op zoek naar je mogelijkheden en de optimale inzet van je gave – zonder je anders, raar of buitengesloten te voelen. Dat kan – ook in coronatijd. Deze ONLINE meeting is speciaal bedoeld voor iedereen die zich hierin herkent en graag hierover praat met gelijkgestemden.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor het webinar: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-webinar-hoogbegaafd-in-coronatijd.html.
Je krijgt dan een (gratis) link toegestuurd om deel te nemen via ZOOM.

Comments are closed.