Orde en overzicht in de schuur en in de garage. Wie wil dat nu niet? Zeker geen makkie voor mensen die steeds in de rommel zitten. Voor iedereen die zich aangesproken voelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een online webinar “Orde in de schuur”.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Online
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/webinar–orde-in-de-schuur.html
Begindatum: 24 juni 2021
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Wie steeds gereedschap kwijt is en continu achter de feiten aanloopt, zou enorm geholpen zijn met een nette en schone schuur. Maar het is lastig om het vervolgens bij te houden. Deze webinar begint aan de basis waarin je leert structuur aan te brengen, hoe je de schuur en de garage opruimt maar ook hoe je het opgeruimd en schoon houdt. Met de vele handige tips kost klussen, tuinieren en rommelen in de schuur straks veel minder energie en blijft er tijd over voor andere dingen. En wie wil dat nou niet?

Het webinar wordt gegeven door twee professional organizers uit de Hoeksche Waard. Diana Monteny van De Bezem door je leven en Maria Remmers van Gelukkig opgeruimd geven samen dit interactief webinar over het opruimen van de schuur en garage. Aan de orde komen de vragen: hoe is het zover gekomen? hoe pak je dat aan? Waar begin je? En: hoe hou je het opgeruimd? Het webinar is boordevol tips om zelf praktisch aan de slag te gaan. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Beide opruimcoaches vertellen tijdens deze online zoom meeting alles over een georganiseerde buitenruimte: de schuur en de garage.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-webinar-orde-in-de-schuur.html

Je ontvangt de link voor deze ZOOM webinar een dag vooraf in je mailbox.

Comments are closed.