Wegens succes terug: Cabaretier Robert Derksen speelt 30 september nogmaals zijn voorstelling Rugzak in Oud-Beijerland. Een kleine intieme voorstelling met maximaal 15 man publiek. Aangesproken worden op een aantal universele thema's met een grote lach op je gezicht.
“Wat een fantastische show met diepgang en humor. Mijn hart is geraakt.”

ROBERT IS CABARETIER SINDS 2001
Robert Derksen speelde door heel Nederland en België met zijn verhalende, persoonlijke en humorvolle cabaretshows. Deze bevlogen, innemende cabaretier voelt zich duidelijk thuis op het podium en is een ster in het vertellen van een rond verhaal met een rode draad.

“Zo eerlijk, open, puur en onze neus op de feiten drukkend vertel jij je verhaal. Door de tijd heen. Door barrières heen. Een reis naar het hart.”

Robert Derksen was als side-kick bij diverse radioprogramma’s te horen, als acteur meerdere keren te zien op tv, maar is vooral te ervaren als cabaretier. Robert is ontwapenend en voelt zich duidelijk thuis op het podium. Hij wordt geprezen om zijn eigenheid en pure stijl. Deze verhalende cabaretier staat garant voor veel humor, diepgang en prachtige gedichten. Na het zien van zijn nieuwe cabaretshow Rugzak wil je nog maar één ding: Je rugzak, die vol zit met meningen van anderen, achter je laten en je eigen hart gaan volgen!
Kijkwijzertip: Deze voorstelling is zeer geschikt voor mensen die meer willen dan heel hard lachen.

PRAKTISCHE GEGEVENS:
Woensdag 30 september
Locatie: Vierwiekenplein 101A, 3262AP, Oud-Beijerland.
Route informatie: Ingang is aan de achterzijde bij het torentje. Oude Rabobankgebouw. Gratis parkeren. 1e verdieping ruimte ExpressieCoaching
Entree: €25,-
Tijd: 19.45 – 21.00uur (inloop 19.30 uur)
Aanmelden via info@expressiecoaching.nl
Maximaal 15 bezoekers.

Comments are closed.