Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Vierwiekenplein 101A
Begindatum: 13 juli 2019
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum: 13 juli 2019
Eindtijd: 17:00

Verbeeldingsfabriek viert de zomer met open ateliers
Op zaterdag 13 en zondag 14 juli zijn de ateliers van De Verbeeldingsfabriek van 14:00 tot 17:00 uur open voor belangstellenden.

De Verbeeldingsfabriek is een collectief van 3 kunstenaars, Monika VvariazZ, Houman Esmail Nia en Annette Göbel, allen uit Oud-Beijerland. Zij sloegen begin dit jaar de handen ineen, Om gezamenlijk meer te kunnen bieden aan bedrijven, organisaties en particulieren. Zo werken zij samen bij grotere projecten, organiseren creatieve workshops voor bedrijven en particulieren onder het motto: ‘Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal.’ (Albert Einstein). Daarnaast verhuren zij hun kunstwerken tegen gunstige voorwaarden. Ideaal voor bedrijven, die de werkomgeving van hun personeel willen voorzien van kleurrijke kunst. Voor bedrijven is het een leuk weetje, dat bij een recent onderzoek naar voren is gekomen, dat kunst op de werkvloer de productiviteit verhoogt. Ook voor particulieren kan huren een uitkomst zijn. Een leuk, mooi of interessant kunstwerk aan de muur, dat na een periode van huren gewisseld kan worden voor een ander kunstwerk of mogelijk aangekocht kan worden, waarbij een deel van de huur als korting wordt gegeven, zodat het kopen van kunst nog aantrekkelijker wordt. Vanzelfsprekend zijn de kunstwerken ook direct aan te schaffen, ter verrijking van de omgeving of als investering. Tijdens de open ateliers kunt u de kunstenaars ontmoeten en informatie krijgen over wat De Verbeeldingsfabriek zoal te bieden heeft.
Het adres is: Vierwiekenplein 101A, 3262 AP in Oud-Beijerland. De ingang vindt u onder het torentje aan de achterzijde van het voormalige bankgebouw. De ateliers bevinden zich op de eerste verdieping. Parkeren kunt u gratis op het Vierwiekenplein. De activiteiten van De Verbeeldingsfabriek zijn te volgen via Facebook.

Toegangsprijs: € gratis

Overige informatie:

Comments are closed.