Muziekvereniging Wilhelmina houdt op zaterdag 22 december a.s. haar Winteravondconcert, dat plaats-vindt op in de sporthal Cromstrijen te Numansdorp.

Voor dit concert hebben we een tweetal gasten uitgenodigd, een oude bekende van ons, Popkoor A Lot of… en Jennifer Ewbank.

Al eerder werkten wij samen met A Lot of…, een kwaliteitspopkoor, waar iedere zanger(es) zijn of haar persoonlijke kwaliteiten goed kwijt kan. De ruim 60 zangers (m/v) hebben een gemeenschappelijke passie voor muziek en theater en zingen onder de enthousiaste leiding van Gerard Treffers.

Jennifer Ewbank, singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België.
Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Jennifer zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

Het gaat een sfeervolle muzikale avond worden met een knipoog naar de naderende Kerstdagen en de Top 2000. Wij beloven dat u de zaal met een verrassend en bovenal warm gevoel zult verlaten.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor €12,50 verkrijgbaar bij Drogisterij Les Deux Numansdorp, PLUS Blaak Numansdorp, via concerten@muziekvereniging-wilhelmina.nl en via www.muziekvereniging-wilhelmina.nl

Comments are closed.