Heb je zin im iets moois én duurzaams te maken?
Op deze viltdag maak je een woonkei of meditatiekussen in je favoriete kleuren. op een fantastische plek. Tussendoor geniet je van een biologische lunch, bij mooi weer onder de walnotenboom van de oude boerderij aan
de Goidschalxoordsedijk 65 in Oud-Beijerland.

Je maakt een groot meditatiekussen of een woonkei van wol ( ca. 2 á 3 kg). De kei wordt decoratief, zacht én stevig, om op te zitten of als warme voetensteun. Een groot deel doe je met de viltnaald, daarna ga je  natvilten tot de wol goed vastzit en krimpt.

Het meditatiekussen kun je versieren met een symbool zoals bv. het Ohm-teken. Ik gebruik wol van het tiroler bergschaap voor het kussen. Deze is in vele kleuren verkrijgbaar, zowel natuurtinten als vrolijke kleuren. Heb je voorkeur voor bepaalde kleuren, laat het me dan tijdig weten  (min. 2  weken van te voren) dan koop ik extra wol in.

Wanneer je al een grote kei gemaakt hebt kun je er ook voor kiezen om 2 kleinere keien te maken. Leuk om te stapelen !

We werken van 10-13 uur en van 14-17 uur. Tussendoor genieten we van een biologische lunch. Bij mooi weer vilten we buiten op het erf van de boerderij.

De workshop kost € 80,- incl.  lunch, koffie en thee en basis materialen . De materiaalkosten voor het meditatiekussen/woonkei zijn € 15,00.

Ervaring is niet nodig. Neem twee oude handdoeken mee en een vuilniszak mee om de natte kei in te vervoeren.

Comments are closed.