In elke levensfase hebben we andere dingen nodig. Dat geldt ook voor onze spullen en leefomgeving. Ga je kleiner wonen? Wil je minder spullen? Zeker geen makkie voor mensen die gehecht zijn aan alles wat ze in de loop van hun leven hebben verzameld.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € € 4,25 (plusabonnement), € 5,00 (basisabonnement), € 5,75 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-opruimen-voor-senioren.html
Begindatum: 10 september 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

Voor iedereen die zich aangesproken voelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een workshop “Opruimen als je ouder wordt”. In de Bibliotheek in Oud Beijerland in de Lindenhoeve op vrijdag 10 september van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Opruimen of ontspullen is moeilijk genoeg. Maar niemand wil anderen, familie of vrienden, ermee opzadelen. Daarom is het toch belangrijk om de knoop door te hakken en het zelf aan te pakken. Tijdens deze workshop van twee ervaren organizers uit de Hoeksche Waard krijg je tips en handvaten hoe je dat het beste doet.

Diana Monteny van De Bezem door je leven en Maria Remmers van Gelukkig Opgeruimd geven samen deze interactieve workshop over opruimen als je ouder wordt. Aan de orde komen vragen als: Hoe pak je dat aan? Waar begin je? De workshop is boordevol tips om zelf praktisch aan de slag te gaan. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Beide opruimcoaches vertellen tijdens deze workshop in de Lindenhoeve alles over opruimen en afscheid nemen van spullen.

Neem tijdens de workshop een klein voorwerp mee waar je aan gehecht bent als voorbeeld van iets dat je moeilijk kan wegdoen.

Aanmelden

Let op: als je nog geen inloggegevens van de Bibliotheek hebt, word je gevraagd om eenmalig een bezoekersaccount aan te maken. Dit account kun je de volgende keer weer gebruiken om een kaartje te kopen. Inloggen of aanmaken van een account is nodig, omdat wij je gegevens nodig hebben voor het verstrekken van toegangskaartjes voor de activiteit.

Lukt het niet? Bel dan een van onze medewerkers van een bibliotheekvestiging die op dit moment geopend is. Is er geen vestiging open of krijg je geen gehoor? Bel dan de DigiHulplijn op 0800-1508. Dit gratis telefoonnummer is elke werkdag bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-opruimen-voor-senioren.html

Comments are closed.