In de Hoeksche Waard zijn duizenden hobby-schrijvers. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om op dinsdagavond 23 mei van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Mijnsheerenland schrijfskills te verbeteren. Het thema is: schrijf een spannend vakantieverhaal.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €5,50 (plusabonnement), €6,50 (basisabonnement), €7,50 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Mijnsheerenland
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–schrijf-een-spannend-vakantieverhaal.html
Begindatum: 23 mei 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

Zet vier mensen om een tafel. Laat ze gezellig een potje klaverjassen. Wie zijn oren spitst hoort de tikkende tijdbom onder tafel. Maar de spelers luisteren niet. Weten zij eigenlijk wel dat ze ieder moment de lucht in kunnen vliegen? Straks wordt de laatste troefkaart uitgespeeld….. Voila! Het recept voor een spannend verhaal.

Het schrijven van een spannend verhaal is een vak apart. Hierbij is het van belang om de juiste schrijftechniek te gebruiken om spanning te creëren. Je kan hierbij denken aan het werken met cliffhangers, het op het verkeerde been zetten van de lezer en het achterhouden van informatie, om dat vervolgens stukje bij beetje vrij te geven.

Schrijf jij graag? Dan is deze avond voor jou! Leg je pen en papier alvast klaar en grijp deze kans. Op dinsdag 23 mei in Mijnsheerenland van 19.30 uur tot 21.30 in het Dorpshart (Van der Straatenplein 2, Mijnsheerenland). Graag vooraf aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–schrijf-een-spannend-vakantieverhaal.html

Comments are closed.