Voor een vereniging is het van belang om een goede website aan te bieden, die onder anderen veilig is, vindbaar en verschillende inlogmogelijkheden biedt aan gebruikers, leden en niet-leden. Daarom geeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een informatieve workshop voor verenigingen, stichtingen en andere organisaties.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 6,00 of € 3,00 met je biebpas
Locatie van de workshop: Online
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-website-maken-voor-verenigingen.html
Begindatum: 12 november 2020
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

Voor deze workshop hebben deelnemers basis computervaardigheid nodig en inzicht in wat ze met hun website willen. Wie is de doelgroep, welke functies heb je nodig, waar en voor wie ben je vindbaar. Van daaruit ga je samen met de digitale bibliotheekmedewerker aan de slag met een eerste aanzet. Natuurlijk is het niet mogelijk op één avond een website te bouwen, maar dit is een eerste aanzet met tips en trucs bij het maken van je eigen website.

Meedoen?

I.v.m. het gesloten zijn van de Bibliotheek zal de workshop online zijn. Je kunt je hier aanmelden, dan ontvang je van ons een link om deel te nemen via Zoom: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-workshop-website-maken-voor-verenigingen.html

Comments are closed.