Plaats: Nieuw-Beijerland
Locatie: ‘t Gors in Nieuw-Beijerland
Begindatum: 6 juli 2019
Aanvangstijd: 12:00
Einddatum: 6 juli 2019
Eindtijd: 17:00

In maximaal 300 woorden een compleet verhaal vertellen, valt niet mee. Dit jaar organiseert het Bram Roza Festival voor het eerst een ZeerKorteVerhalenwedstrijd voor iedereen die in maximaal 300 woorden een verhaal kan schrijven. Tijdens de opening van het festival op zaterdag 6 juli op de Hoekschewaardse UITmarkt zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De zeer korte verhalen zijn bekend geworden door de schrijver A.L. Snijders. Hij heeft het begrip ZKV geïntroduceerd en geoormerkt. ZKV’s lijken gemakkelijk hapklare kleine brokjes, gemakkelijk te schrijven, gemakkelijk te lezen, maar Snijders bewijst dat je in een enkele bladzijde een mooi geslepen diamantje kunt verpakken en als lezer is het dan geen kwestie van snel even doorlezen, maar juist langzaam om de inhoud te laten bezinken.

Een deskundige jury zal de ingezonden verhalen blind jureren. Naast de voorwaarde van maximaal 300 woorden zijn er nog drie voorwaarden: de maker moet in de Hoeksche Waard woonachtig zijn, het verhaal moet zich hier afspelen en iedere deelnemer mag maximaal een verhaal inleveren. De winnaar ontvangt naast eeuwige roem ook een boekenpakket. Het winnende verhaal zal te lezen zijn op de website van het festival en voorgedragen worden bij de Culture Club op Radio Hoeksche Waard.

Meedoen? Mail je verhaal voor 12 juni naar info@bramrozafestival.nl Vermeld je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres erbij.

Toegangsprijs: n.v.t.

Overige informatie:

Kijk voor meer informatie op www.bramrozafestival.nl

Comments are closed.