Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Beneden Molendijk 35
Begindatum: 1 november 2024
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd:

Op vrijdag 1 november organiseert Stichting Troostmuziek de eerste editie van het HOEKSCH HERDENKINGS CONCERT. Een muzikale avond met prachtige luisterliedjes die vertolkt zullen worden door de Hoeksche Waardse zangeres Martine van Wensveen en de Dordtse gitarist Freek Dicke.

Het HOEKSCH HERDENKINGS CONCERT is een verbindende, muzikale en niet religieuze bijeenkomst, voor alle inwoners van de Hoeksche Waard die met verlies te maken hebben of hebben gehad. Er is een beperkt aantal kaarten, dus vooraf reserveren is noodzakelijk. De kaarten zijn te bestellen via de winkel op de website van Stichting Troostmuziek: www.stichtingtroostmuziek.nl

Zangeres Martine van Wensveen is initiatiefnemer en medeoprichter van Stichting Troostmuziek. Geboren en getogen in de Hoeksche Waard, kreeg ze de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Om deze mooie muzikale avond verder vorm te geven werd de Dordtse gitarist Freek Dicke gevraagd om aan het concert mee te werken. Freek Dicke is niet de eerste de beste. Hij trekt momenteel langs de Nederlandse theaters met zangeres Lenny Kuhr. Freek Dicke en Martine van Wensveen werken vaker samen. Niet alleen als muzikaal duo, maar ook bij het maken van persoonlijke, muzikale portretten voor Stichting Troostmuziek.

Freek en Martine zullen tijdens deze avond mooie luisterliedjes ten gehore brengen. Na afloop drinken we samen een kopje thee of koffie en is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

Toegangsprijs: € 7,50

Overige informatie:

Comments are closed.