Je kunt ZONDER een account aan te maken, gebruik maken van de formulieren voor plaatsing op de website van DOK-C.
Wanneer je dan één van de onderstaande formulieren hebt ingevuld, kan het enige tijd duren voor uw informatie is verwerkt op de site. We streven er naar dit binnen een dag te doen.

 

 

Nieuwsberichten

Deel je nieuws met betrekking tot activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in de Hoeksche Waard. Let op: Een nieuwsbericht wordt niet opgenomen in de Culturele Agenda! Zie daarvoor de informatie onder evenementen.
Om iedereen een faire kans te geven gezien te worden, plaatsen we maximaal 2 berichten per organisatie per dag!
Je kunt een nieuwsbericht plaatsen door met de muiscursor op onderstaande link te klikken.

Nieuwsbericht plaatsen

 

Evenementen

Breng zoveel mogelijk mensen op de hoogte van je activiteit, door het te delen op de website van Dok-C. Je evenement wordt tevens automatisch opgenomen in de Culturele Agenda!
Je kunt een evenement plaatsen door met de muiscursor op onderstaande link te klikken. Om iedereen een faire kans te geven gezien te worden, plaatsen we maximaal 2 berichten per organisatie per dag!

Evenement aanmelden

 

Culturele kaart

Zet jezelf of jouw organisatie op de kaart en wordt makkelijker gevonden. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, wordt gewerkt met verschillende hoofd- en subcategorieën. Wees hierin zo specifiek mogelijk.
Je kunt jezelf, je organisatie, of jouw stichting/vereniging aan de culturele kaart toevoegen door met de muiscursor op onderstaande link te klikken.

Adres toevoegen

 

Workshop

Wil je een workshop, cursus, of training aanmelden voor de website, dan kan dat door met de muiscursor op de onderstaande link te klikken.

Workshop toevoegen

 

Gezocht / aangeboden

Zoek je een nieuwe medemuzikant, een atelier, optredens of bied je juist een ruimte of gelegenheid aan, plaats dan een oproep op deze website door met de muiscursor op onderstaande link te klikken.

Oproep toevoegen