Ons kwam het verdrietige nieuws ter ore dat Mien Prins onverwacht is overleden. Hiermee verliezen we een geweldig cultuurminnend mens, die zich op verschillende manieren heeft ingezet voor Stichting Dok-C.

Nog maar kort geleden schonken we een speciaal stukje aan Mien, toen zij geheel onverwacht werd benoemd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Een eer die haar ten deel viel voor haar geweldige inzet voor de kunst en cultuur in niet alleen in de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten.

Binnen Dok-C was zij als lid van het platform vanaf het eerste uur actief. Ze kon kritisch meedenken over alle ontwikkelingen, maar zich ook hard maken voor waar ze in geloofde. Ze had in het bijzonder een warm hart voor de cultuureducatie. Mien zat tevens in de werkgroep voor het muziektheater-spektakel Momentum, dat in maart 2022 gaat plaatsvinden. Ze kan de premiere helaas niet meer meemaken.
We wensen familie en vrienden veel kracht en sterkte bij het verlies van deze bijzondere, lieve, fantastische powervrouw!

Comments are closed.