Op vrijdag 20 september organiseert de Stichting Vrienden Dorpskerk Westmaas een benefietconcert in de Dorpskerk van Westmaas dat verzorgd wordt door de muziekband Red Curls & Blue Notes. De opbrengst van deze avond is bestemd voor komende werkzaamheden aan het interieur van de Dorpskerk van Westmaas.

De band, die bestaat uit vier muzikanten die elkaar (her)vonden in de behoefte ongedwongen muziek te maken, speelt DeLizzious. Met het programma DeLizzious, wordt een ode gebracht aan jazz-zangeres Lizz Wright. Hoewel zij haar roots in gospel heeft, voert de muziek van Lizz net zo makkelijk langs jazz als blues en schuurt soms zelfs aan country en folk. De band bestaat uit: Michon Sprengers (zang), Gertjan Withagen (gitaar), Stephan van Rijt (basgitaar en contrabas) en Hans Bernhard.Het concert begint om 20.00 uur en de band zal twee keer 45 minuten optreden.

Toegangskaarten á € 10,00 kunnen besteld worden via www.vriendendorpskerkwestmaas.nl. De opbrengst van deze avond is bestemd voor komende werkzaamheden aan het interieur van de Dorpskerk van Westmaas.

Comments are closed.