Heb jij ook zo’n frisse tegenzin? De Bibliotheek heeft er iets op gevonden met een leuke online poppenkastvoorstelling gevolgd door een klein voorleesverhaaltje en een echte knutselactiviteit. Dat werkt aanstekelijk, want het thema is: “Geen zin”. Een bijkomend voordeel, je kunt kijken met je kleintje wanneer het jou uitkomt!


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Online
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/online-poppenkast-voorstelling.html
Begindatum: 26 april 2021
Aanvangstijd: 00:00
Einddatum: 15 mei 2021
Eindtijd: 00:00

BoekStart

Wat zijn de BoekStart activiteiten in de bibliotheek toch altijd gezellig en wat worden die toch gemist. Nu dit even niet kan hebben de voorleesvrijwilligers van de Bibliotheek een super leuke en afwisselende voorstelling gemaakt die online te bekijken is voor kinderen vanaf 3 tot ongeveer 7 jaar.

Kijken, luisteren en knutselen

Waar het over gaat is nog een beetje geheim maar de kinderen gaan naar een poppenkastvoorstelling kijken, luisteren naar een verhaaltje en maken een leuk knutselwerkje. Dit alles rond het thema “Geen zin”. Voor dit knutselwerkje is het handig om stiften of verf, eierdoos, lijm, plakband, wiebeloogjes, ragers of stevig papier alvast klaar te zetten.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht. Deelnemers krijgen na aanmelding een linkje en kunnen daarmee de voorstelling bekijken. Dus meld je snel aan voor deze super leuke en verrassende voorstelling! De voorstelling is te bekijken van 26 april tot 15 mei.

Je kunt je hier aanmelden: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-online-poppenkast-voorstelling.html

Comments are closed.