Wat zou het toch fijn zijn om je baby beter te begrijpen. Met de workshop “Gebaren met je kind” krijg je een mooie tool in handen om met je kindje te communiceren. Logopedist Wendy de Wit geeft deze gezellige interactieve workshop op zaterdagochtend in de Bibliotheek van ’s-Gravendeel.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 1,70 (plusabonnement), € 2,00 (basisabonnement), € 2,30 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart-workshop-gebaren-met-je-kind.html
Begindatum: 16 oktober 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 11:00

Baby’s en jonge kinderen willen vaak al snel met je communiceren. Alleen kunnen ze nog niet praten. Hoe fijn is het dan als je ook andere vaardigheden bezit om je kind al te helpen zich uit te drukken: door het gebruiken van baby- en kindergebaren. Door gesproken taal te ondersteunen met gebaren, geef je je jonge kind al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Gebaren kunnen alle baby’s en kinderen helpen om te communiceren, al vanaf jonge leeftijd (+-6 maanden). Hiermee kun je zowel het praten als het begrijpen van taal oefenen op een makkelijke, gezellige en leerzame manier.

Ben jij benieuwd hoe? Kom dan naar de workshop baby- en kindergebaren, gegeven door Wendy de Wit (logopedist). De workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten. Je leert meer over hoe je gebaren kunt inzetten met jouw kindje en we gaan actief aan de slag met het oefenen van gebaren. Na de workshop hebben jullie genoeg tools om meteen thuis met het gebruiken van gebaren aan de slag te gaan! Hartstikke leuk! Kom je ook?

Workshopdagen

16 oktober 10.00-11.00 uur
23 oktober 10.00-11.00 uur
6 november 10.00-11.00 uur

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart-workshop-gebaren-met-je-kind.html

Comments are closed.