Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 20 oktober 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

In ‘Wie ik was’ gaat gelauwerd dichter Alfred Schaffer op zoek naar zichzelf en zijn achtergrond. Dit is een van de prachtige bundels waarvoor Schaffer vorig jaar de PC Hooft oeuvreprijs kreeg. Woensdag 20 oktober om 19.30 uur is deze dichtbundel het onderwerp van gesprek bij de online leeskring van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Wie was ik is één lange poging het persoonlijke verleden te belichamen. Hoe te schrijven over anonieme levens die voorgoed zijn verdwenen, en die alleen voor jou van belang waren? En wat valt er te zeggen – over migratie, racisme, liefde, afscheid – als je je nauwelijks iets kunt herinneren?

Alfred Schaffer was op 12 september te gast bij het NPO Boekenprogramma Brommer op zee. In dit programma kwam zijn gehele oeuvre en dichterschap aan de orde. De online leeskring op 20 oktober is voor iedereen die het leuk vindt om met anderen over een boek na te praten.

De bundel Wie ik was is als e-book te downloaden via de catalogus. Het boek is ook te reserveren via deze catalogus.

Aanmelden

Je ontvangt na aanmelding uiterlijk een half uur voor aanvang een link om via Zoom in te loggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Aanmelden en meer informatie via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/online-leeskring-20okt.html

Comments are closed.