Tegenwoordig worden alle overheidszaken digitaal geregeld. Voor wie weinig kennis van en ervaring met computers en het internet heeft, is er de cursus Klik & Tik om mensen op weg te helpen. In acht cursusdagen en tussendoor thuis verder werken, leert men de basis van computers en het internet.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/cursus-klik—tik–les-111.html
Begindatum: 12 september 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Klik & Tik is een uitstekende oefening om in een veilige omgeving en onder begeleiding beter te leren omgaan met de laptop, tablet en internet. Tijdens de cursus worden diverse onderwerpen behandeld. Zo leert men bijvoorbeeld niet alleen over computers en internet in het algemeen, maar ook over het schrijven en versturen van e-mails en het zoeken met een zoekmachine.

Zowel Nederlandstaligen als anderstaligen kunnen deelnemen. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Meer informatie en aanmelden

De cursus wordt gegeven in kleine groepen en bestaat uit acht wekelijkse lessen van 2 uur. We starten op dinsdag 12 september 2023 om 10.00 uur. Graag vooraf aanmelden. Bel 06-82619404 of mail naar ido@debhw.nl.Heb je een eigen laptop of tablet? Neem die dan mee.

Comments are closed.