De overheid wil dat we onze zaken via internet regelen. Het heeft natuurlijk voordelen om er de deur niet voor uit te hoeven. Maar misschien ben je er niet zo handig in of zie je er tegenop. Als dat zo is, geef je dan op voor de gratis cursus Digisterker.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Numansdorp
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/digisterker–cursus-omgaan-met-de-digitale-overheid.html
Begindatum: 11 januari 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

In vier bijeenkomsten leer je stap voor stap om steeds meer via internet zelf te regelen. Hoe kun je informatie vinden bij de overheid? Maar ook hoe je iets kunt aanvragen, zoals een paspoort bij de gemeente of zorgtoeslag bij de belastingdienst. Ook MijnOverheid en de Berichtenbox komen aan bod. Je begint met het aanvragen van een DigiD.

De cursus is voor inwoners van de Hoeksche Waard die al met internet kunnen omgaan. Heb je moeite met internet? Dan adviseren we je eerst de beginnerscursus Klik & Tik te doen. Vraag er naar in de bibliotheek.

Meer informatie & aanmelden

De cursus wordt gegeven in kleine groepen en bestaat uit vier lessen in de Bibliotheek van Numansdorp van 10.00-12.00 uur op 11/1, 18/1, 25/1 en 1/2 Graag vooraf aanmelden. Bel 06-82619404 of mail naar taalhuis@debhw.nl Heb je een eigen laptop of tablet? Neem die dan mee.

Adres:
De Bibliotheek Hoeksche Waard
Vestiging Numansdorp
Bernhardstraat 25
3281BC Numansdorp

Comments are closed.