Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 12 januari 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Efrat Lupi zoekt in haar razend spannende roman ‘Wat maakt ons’ naar antwoorden op de vraag wat ons maakt tot wie wij zijn. Maar wie is Efrat Lupi eigenlijk? Omdat boeken zonder schrijvers niet bestaan, geeft Bibliotheek Hoeksche Waard lokale auteurs graag een podium om zichzelf voor te stellen. Nieuwsgierig naar deze Oud-Beijerlandse schrijfster en haar bloedstollende pageturner? Kom op 12 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur luisteren naar haar verhaal.

Toegangsprijs: €5,50 (plusabonnement), €6,00 (basisabonnement), €7,50 (niet-leden)

Overige informatie:

Het boek ‘Wat maakt ons’ ervaart de lezer als een spannende film. Het is een prachtig en aangrijpend verhaal over het anders-zijn in een wereld waar dat vaak betekent: niet geaccepteerd worden.

In het boek lees je het levensverhaal van hoofdpersoon Matilda. Het verhaal van deze hoogbegaafde vrouw is, hoewel niet alledaags, toch herkenbaar en invoelbaar. Aan de hand van 10 ontmoetingen wordt de vraag onderzocht: wat maakt ons tot wie we zijn? ‘Wat maakt ons’ is net als de hoofdpersoon in alles anders. Het is een bijzonder verhaal en geen standaard boek; een boek dat je aan het denken zet.

Kom naar het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland en krijg antwoord op de vraag: wie is Efrat Lupi? Graag vooraf aanmelden via onderstaande website.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/wie-is-efrat-lupi-.html

Comments are closed.