Dans-leerlingen van de Dutch Junior Musical Academy krijgen buiten les op de ijsbaan in Oud-Beijerland.

Sinds anderhalve week mogen de dansdocenten van de DJMA buiten lesgeven aan haar leerlingen. De musicallessen zijn -in aangepaste vorm- al een week eerder binnen gestart. "De leerlingen zijn erg enthousiast!" vertelt Petra Visser. "Ze hebben het samen dansen enorm gemist", vult Lyzette Havinga aan.

"We hopen uiteraard dat het niet te veel gaat regenen op de uren dat we lesgeven. Dat hebben we al meegemaakt afgelopen vrijdag. Een paar spetters is voor de leerlingen niet erg, alleen als het doorregent is het wel erg koud" zegt Petra. "Leerlingen hebben de afgelopen maanden zeer beperkt en alleen vanuit huis kunnen trainen, dus met het oppakken van de lessen hopen we iedereen weer goed in beweging te krijgen."

In de komende weken is de DJMA regelmatig te vinden op de IJsbaan. "We zijn erg blij dat we toestemming hebben om op deze geweldig ruime plek te gebruiken" zegt Lyzette. "Zeker in deze tijden is het fijn iedereen weer te zien terwijl de regels nog best heel streng zijn. Gelukkig dat buiten dansen mogelijk is. Al willen we natuurlijk wel weer heel graag ons eigen pand in".

De leerlingen van de DJMA zijn gemiddeld zo'n drie keer per week te vinden op de IJsbaan voor hun lessen.

Comments are closed.