Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en Bibliotheek Puttershoek
Begindatum: 19 december 2023
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd:

Doe een mooie kerstwens bij de Kerstman. Misschien gaat deze in vervulling! In Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en Bibliotheek Puttershoek staat van 12 tot 19 december een kartonnen Kerstman. Bezoekers worden uitgenodigd om hun kerstwens op de kartonnen Kerstman te hangen. Een jury zal uit alle kerstwensen kiezen of een wens in vervulling kan worden gebracht.

Toegangsprijs: gratis

Overige informatie:

Bij de Kerstman in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en in Bibliotheek Puttershoek is op dinsdag 19 december de mogelijkheid om een mooie kerstwens op de Kerstman te plakken. De bibliotheekbezoeker kan een wens voor iemand anders doen, voor het hele dorp of voor zichzelf. Als het maar een mooie kerstwens is.

Gesprek bij de Kerstman

Het ophangen van de foto’s en kerstwensen kan leiden tot mooie gesprekken bij de Kerstman. De Kerstman wordt zo een ontmoetingsplaats; erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor kerst. In Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en Bibliotheek Puttershoek zijn op 19 december twee vrijwilligers van Humanitas Interessebank aanwezig om mensen op weg te helpen en een luisterend oor te bieden.

• Dinsdag 19 december in het Oude Raadhuis van 10.30 tot 12.00 uur
• Dinsdag 19 december in ’t Huys te Hoecke in Puttershoek van 14.00 tot 15.30 uur

Een jury zal uit alle kerstwensen kiezen of een kerstwens vervuld kan worden. Dit is een samenwerking tussen Humanitas Interessebank, Huiskamer van de wijk in Puttershoek en de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Comments are closed.