Droom je er van om met een echt modelvliegtuig de lucht in te gaan, dan is dit een mooie eerste stap. In het MaakLokaal worden de vlieglessen gegeven op een Phoenix RC simulator door (professionele) ervaren modelvliegers- en bouwers uit de Hoeksche Waard. De lessen zijn in de periode oktober-januari.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 6,50 (plusabonnement), 7,50 (basisabonnement), 8,50 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Leren-vliegen-in-de-bieb.20122023.html
Begindatum: 20 december 2023
Aanvangstijd: 16:00
Einddatum:
Eindtijd: 17:30

Na het behalen van het vliegbrevet “A Brevet motor FS Phoenix mode 1” kan aansluiting gezocht worden bij de Modelvliegclub Europoort in Barendrecht. De vliegleraren kunnen daar alles over vertellen.

Les data zijn:

les 1 – 25 oktober;
les 2 – 8 november;
les 3 – 22 november;
les 4 – 6 december;
les 5 – 20 december;
les 6 – 10 januari;

De lessen worden afgesloten door een examen op 20 januari. Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6. Leeftijd is vanaf 14 jaar.

Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden

Voor deze cursus hoeven geen materialen te worden aangeschaft. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 6. Leeftijd is vanaf 14 jaar. Van de deelnemers wordt een serieuze interesse gevraagd. De kennismakingsles is gratis, graag wel vooraf aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Leren-vliegen-in-de-bieb.20122023.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard zijn te vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.