Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: kerkje Vrijzinnigen Hoeksche Waard, Beneden Molendijk 35, Oud-Beijerland
Begindatum: 3 november 2019
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:45

Op zondagmorgen 3 november komt Erik Besteman een lezing houden over ‘Een Cursus in Wonderen’. Een studieboek dat hem al 17 jaar bezighoudt en vragen beantwoordt die hij al zijn hele leven gesteld heeft. Het heeft hem een verdieping gegeven in zijn leven en die kans wil hij ook anderen aanreiken.

‘Een Cursus in Wonderen’ geeft de lezer de keuze om opnieuw ‘het leven’ waar te nemen. Een zelfstudie die zorgdraagt voor een innerlijke transformatie, waaruit rust en vrede vloeit. Van angst naar liefde.
Er worden vele religieuze vormen, cursussen, boeken en retraites vandaag de dag aangeboden, om de rust en/of stilte in jezelf te vinden. En vele van deze ‘werkwijzen’ zijn gebaseerd op het gegeven dat de wereld die jou onrust geeft, ook de oplossing kan geven.
‘Een Cursus in Wonderen’ benadert dit anders en geeft een meer universele oplossing. Zij stelt dat de wereld die jij waarneemt, voortkomt uit jouw perceptie over deze wereld en daarmee ook jouw verantwoordelijkheid is. Een verantwoordelijkheid die is gebaseerd op hoe jij over jezelf en de wereld denkt. Dus jouw denken vraagt om een andere invalshoek. Dat is de innerlijke transformatie en dat is wat ‘Een Cursus in Wonderen’ jou aanbiedt.

Na afloop is er gelegenheid om met een kop koffie/thee na te praten.

Toegangsprijs: vrijwillige bijdrage bij de uitgang

Overige informatie:

Comments are closed.