Plaats: Maasdam
Locatie: Galerie De Opkamer
Begindatum: 3 november 2019
Aanvangstijd: 15:00
Einddatum: 31 december 2019
Eindtijd: 15:00

Zondagmiddag 3 november start om 15.00 uur in galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam de opening van de expositie met dichterlijke schilderkunst van Marion Naber-Kemper en sieraden en objecten van glas door Hetty en Jaap Vrijland. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Lia Ruijtenberg, altsaxofoon.
De Natuur is voor Marion Naber een prachtig en bijzonder onderwerp.
Haar kleurrijke schilderijen met landschappen, luchten en water zijn daar het bewijs van. Zij schildert vooral met acryl en waar het zo uitkomt verwerkt ze zand, vezels, rijstpapier en ribbelkarton.
Haar inspiratie haalt ze uit alles wat ze ziet en bijzonder vindt.
Naast het schilderen is het schrijven van “Gedichten” ook een passie voor haar. Zij heeft dan ook bij elk schilderij een gedicht gemaakt. Hiermee probeert zij iedereen die dat leest, iets mee te geven. In december 2013, verscheen haar eerste gedichtenbundel NATUURLIJK”. Haar tweede bundel komt binnenkort uit.
Jaap en Hetty Vrijland zijn als glaskunstenaars uit Puttershoek met hun sieraden en objecten zeer succesvol. Hun kleurrijk werk spreekt veel mensen aan. Hun creativiteit en vindingrijkheid zijn daar tevens debet aan.
De expositie duurt tot eind december. De galerie is eveneens open op zondag 1 december van 12.00-17.00 uur en tussentijds op afspraak. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Eelse Bies: eelsebies@gmail.com of via 06 38928155.

Toegangsprijs: n.v.t.

Overige informatie:

Galerie De Opkamer
Merwedestraat 21
3299 XC Maasdam
06 38 92 81 55

Comments are closed.