Plaats: Strijen
Locatie: Bibliotheek Strijen
Begindatum: 23 februari 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 22:00

Altijd al een keer lekker willen meezingen met de bekende hits van ABBA? Dat kan nu! Op donderdagavond 23 februari 2023 verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard in Streona een gezellige sing along filmavond. Op het witte doek vertonen we de film Mamma Mia!

Toegangsprijs: €3,00 (plusabonnement), €4,00 (basisabonnement), €5,00 (niet-leden)

Overige informatie:

Donna runt als single moeder een hotel op een zonnig Grieks eiland. Haar twintigjarige dochter Sophie staat op het punt om te trouwen en wil voor haar huwelijk dolgraag weten wie haar vader is. Bij het lezen van haar moeders dagboek ontdekt ze dat er drie mogelijke kandidaten zijn. Ze nodigt de mannen in het geheim uit voor haar huwelijk. De heren denken echter dat de uitnodiging afkomstig is van Donna. In de volgende turbulente uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam.

Kom lekker meezingen met deze komische en romantische feelgood movie. Geen probleem als je geen goede zangstem hebt… van samen zingen word je blij! Niets is te gek dus kom gerust in je ABBA-outfit en neem de volgende items mee:
– Een microfoon – een föhn of bus deodorant mag ook😉
– Briefgeld – om mee te zwaaien bij Money Money Money
– Uw bruidsluier – om op te doen bij de bruiloft
– Andere leuke rekwisieten.

Ken je niet alle liedjes uit je hoofd? Geen probleem, de bibliotheek heeft de teksten op papier. In de pauze is er gelegenheid om wat te drinken en zal het publiek de mooist verklede bezoeker kiezen.

Aanmelden

Datum: 23 februari 2023
Locatie: Stockholmplein 6 3291 TP Strijen
Tijd: 19.30 (zaal open om 19.15 uur) – 22.00 uur (met pauze)

Graag vooraf aanmelden via onderstaande website.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/filmavond—meezingen-met-de-film-mamma-mia-.html

Comments are closed.