Ben jij tussen de 13 en 21 jaar oud en hou je van pizza? Wil jij meepraten over activiteiten in de bibliotheek? Heb jij ideeën voor een evenement of debat? Bibliotheek Hoeksche Waard biedt jou de kans om dit te realiseren. Denk mee, eet mee en deel jouw tofste plannen!


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Numansdorp
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/praat-mee-met-pizza-0.html
Begindatum: 23 februari 2023
Aanvangstijd: 17:00
Einddatum:
Eindtijd: 19:00

Samen met andere jongeren ga je met elkaar in gesprek over onderwerpen als het MaakLokaal, de collectie, workshops en evenementen. De bedoeling is dat er aan het eind van de avond een lijst is met concrete activiteiten die goed aansluit bij de wensen van de jongeren op het eiland. Als je het leuk vindt kun je ook in het vervolgtraject betrokken blijven en structureel meedenken over een aansprekend bibliotheekprogramma.

Er zijn twee sessies op verschillende locaties: op 9 februari in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal) en op 23 februari in Bibliotheek Numansdorp (Campus), beiden van 17 tot 19 uur. Geef je dan op via onderstaande website of stuur een mailtje naar rvroon@debhw.nl. Je kunt ook samen met een groep vrienden meedoen. We ontmoeten je graag!

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/praat-mee-met-pizza-0.html

Comments are closed.