Ik geloof in magie. Het bestaat echt. Het zit niet verstopt in toverstafjes en hoge hoeden. Het ligt op straat, tussen de tegels in je tuin, in het park, het bos en vooral in jou! Magie zit in het gewone alledaagse. Het is schoonheid in haar puurste vorm. En ik weet dat jij het ook kunt zien. Echt!

Ga je mee op ontdekking? Ga je mee creëren? Ontwaak je verwondering in de workshops van Puur Anders. Dwaal door natuur, speel met natuurlijke materialen, ontdek en creëer! Een magisch buitenavontuur om je creativiteit te prikkelen.

Ik neem je in deze serie van 3 inspiratieworkshops mee naar buiten. Je gaat anders kijken naar de alledaagse wereld om je heen. En je ontdekkingen geef je creatief vorm op jouw unieke wijze.


Organisatie: Puur Anders
Kosten: €75 voor 3 lessen
Locatie van de workshop: omgeving Oud-Beijerland
Contact: www.puuranders.nl
Begindatum: 26 maart 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd:

Je gaat de wereld om je heen ervaren aan de hand van 3 quotes. Elke les krijg je aantal creatieve oefeningen bedoeld om je te verbinden met de omgeving en je nieuwsgierigheid te prikkelen. Daarna zoek je een plekje waar je vrij kan werken of een opdracht verder uitdiept. Er is plaats voor 2 personen. Alle aandacht voor jouw creatieve proces! We sluiten gezamenlijk af door je ervaringen en werk te delen. Aan het eind van de ochtend ga je naar huis met materiaalexperimenten en/of een afgeronde creatie, maar vooral met een flinke dosis inspiratie en een nieuwe magische blik op de wereld om je heen.

De workshops vinden plaats op 26 maart, 23 april en 7 mei 2021 in de omgeving van Oud-Beijerland. Andere data én locaties zijn zeker een optie mocht dit een probleem zijn om je niet aan te melden.

Meer weten? Kijk op www.puuranders.nl voor meer informatie of neem contact met me op via info@puuranders.nl.

Comments are closed.