Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 1 april 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

Lezen is heerlijk. Helemaal als je er met anderen over kan praten. Dat kan op donderdagavond 1 april vanaf 19.30 uur ONLINE. Doe mee met de online leesclub van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Praat online mee over Alleen met de goden, geschreven door Alex Boogers.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Online leeskring

In Alleen met de goden vertelt Alex Boogers over het leven van een opgroeiende tiener. Hij groeit op in een flat in een ‘naamloos gat’ nabij Rotterdam, met een moeder die altijd boos is en om de haverklap roept dat hij voor het ongeluk is geboren. Een verhaal van verlegenheid en strijdlust, tragedie en hoop.
Wat maakt dit boek zo bijzonder? Is het een literair hoogtepunt? Denk jij daar ook zo over? Met elkaar praten we over dit mooie, leesbare boek. Dubbele lagen, literaire kunstgrepen en verhaallijnen passeren de revue. Lees het boek en praat online mee.

Het boek is online te reserveren via de catalogus en vervolgens kan het op afspraak worden opgehaald in de bibliotheek of thuisbezorgd. U kunt het ook lenen als e-book en direct downloaden via de catalogus van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Bestellen bij de plaatselijke boekhandel – online of per telefoon – is ook mogelijk. Het wordt dan zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. En u steunt dan meteen de plaatselijke boekhandel.

Aanmelden

Online praten over een mooi boek: dat maakt lezen alleen maar leuker. Log in via de toegestuurde link en doe mee met deze online leeskring.
Wie zich aanmeldt via activiteiten@debhw.nl krijgt de link uiterlijk 31 maart toegemaild.Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Deelname is gratis.

Comments are closed.