Eén keer per maand nodigt Frieda Vollaard – de Rhoter (oprichter Rho Toneel) een professioneel jeugdtheatergezelschap uit om een voorstelling voor (groot)ouders en (klein)kinderen te spelen in haar gezellige ‘huiskamertheater’ in Numansdorp. Met dit aanbod wil zij bijdragen aan de leefbaarheid van Numansdorp en omstreken, ontmoetingen tussen ouders en kinderen creëren, maar bovenal: (jeugd)theater met kwaliteit een podium geven in de Hoeksche Waard en dit laagdrempelig aanbieden zodat zoveel mogelijk kinderen op het eiland opgroeien met kunst- en cultuur.

Op zondag 10 december speelt theater Lapstok de voorstelling "Als een tak geen thuis is" bij Rho Toneel in Numansdorp. Geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. Aanvang: 11.00 - 11.45 uur. Een kaartje kost €8,- en is verkrijgbaar via: https://rhotoneelticketshop.eventgoose.com/event/familievoorstelling-3-als-een-tak-geen-thuis-is

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=0skRfKGV6rc

Waar gaat deze voorstelling over? In de boom van Sammie hangt ineens een bijzondere gast. Het is Tuur, een wandelend blad, dat gevlucht is uit zijn eigen bos. Zou Tuur misschien bij Sammie binnen mogen slapen?

Sammie schrikt als hij Tuur van dichtbij ziet. Hij heeft nog nooit zo’n groen wezen gezien. Is Tuur gevaarlijk? Zou hij dan misschien spinnen lusten? Dat komt Sammie goed uit! Als Tuur zich kan opwarmen binnen, wil hij wel even doen alsof hij spinnen lust. Ze moeten wel aan elkaar wennen in huis. Zo heeft Sammie een heleboel gekke regels zoals: Zeg nooit s p i n hardop. En Sammie vindt Tuur zijn ogen en armen wel heel erg grappig. RIKKETIK. Wat horen ze daar? Lukt het Tuur zich thuis te voelen en de spin te vangen?

Kom je kijken?

Comments are closed.