Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Hoeksch Lyceum Oud-Beijerland
Begindatum: 24 november 2020
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Op dinsdag 24 november wordt een jongerendebat gehouden in de aula van het Hoeksch Lyceum te Oud-Beijerland ter ere van Nederland Leest. Jongeren debatteren over stellingen rondom de bestseller ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ van Judith Koelemeijer. Of je nu een van de jongeren wil supporten, of gewoon ge├»nteresseerd bent in een prikkelende discussie, iedereen is welkom.

Toegangsprijs:

Overige informatie:

Bestseller: Het zwijgen van Maria Zachea

Onder toeziend oog van een deskundige jury, gaan de jongeren met elkaar in discussie over de aangrijpende roman van Koelemeijer. Het debat vindt plaats onder leiding van een professionele gespreksmoderator.

Dit debat is onderdeel van de landelijke bibliotheekactie Nederland Leest. De Bibliotheek Hoeksche Waard doet de lezers een boek cadeau. Achterliggende gedachte is dat mensen het lezen en met elkaar in gesprek gaan. Wat vinden de jongeren van deze literaire roman? Wat zien zij in deze alledaagse geschiedenis? En hebben zij goede argumenten? Het zal erom spannen: wie krijgt gelijk?

Vooraf aanmelden verplicht

De Bibliotheek Hoeksche Waard werkt met een coronaprotocol. Daarbij is anderhalve meter afstand houden een must. Evenals het dragen van een mondkapje en handen desinfecteren bij de entree. Bij gezondheidsklachten thuisblijven.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan hier: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-jongerendebat-Nederland-Leest.html

Comments are closed.