In november organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum! Het thema is ‘politie en boeven’.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/voorlezen-en-knutselen-OBC-6nov.html
Begindatum: 6 november 2020
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit o.a het prentenboek ‘Poten omhoog!’ van Catharina Valckx. Dit grappige verhaaltje gaat over een hamster die een
boef heeft als vader. Na het voorlezen gaan we samen knutselen.
Het is op vrijdagochtend 6 november in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en het begint om 10.30 uur. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

I.v.m. met het coronaprotocol is vooraf aanmelden verplicht. Je kunt je hier aanmelden: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-voorlezen-en-knutselen-OBC-6nov.html

Comments are closed.