De Hoeksche Duiven brengen op zaterdag 11 mei en vrijdag 17 mei in partycentrum Concordia in 's-Gravendeel de musical 'Hartenlust' op de planken. De kaartverkoop voor deze tragikomische musical met een twist is gestart via www.hoekscheduiven.nl.

Stichting De Hoeksche Duiven, in 2018 ontstaan uit een oorspronkelijk project van Welzijn Hoeksche Waard, brengt met ‘Hartenlust’ voor de eerste maal een eigen productie op de planken. De musical, geschreven door Tineke van Zalinge, geregisseerd door Alexis Bloemen en ondersteund door Marian Meeusen (zang) en Arianne Vermeulen (dans), gaat over het koor 'Hartenlust'.

Het gemengd koor’, onder leiding van de flamboyante dirigente Alies, heeft last van flinke tegenwind: tegenvallende zangprestaties, financiële perikelen, wrijving tussen de leden onderling en liefdesperikelen zijn aan de orde van de dag. En dan krijgt het koor ook nog eens te maken met verwikkelingen rond oefenruimte ‘De Rode Duif’ en een bijzonder nieuw koorlid dat zorgt voor een totaal andere groepsdynamiek. Een tragikomisch muzikaal verhaal met een lach, een traan én veel verrassende liedjes.

Geniet, verwonder, bewonder, leef én zing mee bij deze musical, een genre dat op het eiland Hoeksche Waard nog slechts zelden in deze vorm vertoond wordt!

Comments are closed.