Plaats: ‘s-Gravendeel
Locatie: Partycentrum Concordia
Begindatum: 17 mei 2019
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum: 17 mei 2019
Eindtijd: 22:00

De Hoeksche Duiven brengen op vrijdag 17 mei de musical ‘Hartenlust’ in partycentrum Concordia in ‘s-Gravendeel op de planken, Een tragikomische musical met een twist, waarvoor de kaartverkoop op www.hoekscheduiven.nl is gestart.

Toegangsprijs: € 7,50

Overige informatie:

Het gemengd koor ‘Hartenlust’, onder leiding van de flamboyante dirigente Alies, heeft last van flinke tegenwind: tegenvallende zangprestaties, financiële perikelen, wrijving tussen de leden onderling en liefdesperikelen zijn aan de orde van de dag. En dan krijgt het koor ook nog eens te maken met verwikkelingen rond oefenruimte ‘De Rode Duif’ en een bijzonder nieuw koorlid dat zorgt voor een totaal andere groepsdynamiek. Een tragikomisch muzikaal verhaal met een lach, een traan én veel verrassende liedjes.

Stichting De Hoeksche Duiven, in 2018 ontstaan uit een oorspronkelijk project van Welzijn Hoeksche Waard, brengt met ‘Hartenlust’ voor de eerste maal een eigen productie op de planken. Een tragikomische musical met een twist, geschreven door Tineke van Zalinge en geregisseerd door Alexis Bloemen met ondersteuning van Marian Meeusen (zang) en Arianne Vermeulen (dans).

Geniet, verwonder, bewonder, leef én zing mee bij deze musical, een genre dat op het eiland Hoeksche Waard nog slechts zelden in deze vorm vertoond wordt!

Comments are closed.