Sta jij 11 maart 2022 ook op de planken?

Momentum is een muzikale theatervoorstelling gemaakt door en voor Hoeksche Waarders. Er zijn nog plekken beschikbaar voor mensen die zingen leuk vinden. Onder professionele leiding wordt er een dynamisch koor gevormd en iedereen is van harte welkom. Het koor heeft een belangrijke bijdrage naast muziek, dans en toneelspel in een imposant decor.

Heeft u interesse kom dan naar inloop-informatieochtend op 4 september, van 10.00 uur tot 12.00 uur, in gebouw De Poort, Polderlaan 1 te Oud-Beijerland. Onder het genot van koffie en gebak praat het artistiek team u bij over dit unieke project, ontmoet de deelnemers uit de hele Hoeksche Waard en beslis ter plekke of u meedoet!
De repetities van Momentum starten vanaf de week na de informatieochtend en de première staat gepland op 11 maart 2022, aansluitend vinden er voorstellingen plaats verspreid over 4 weekenden (op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen; zondagen uitgesloten).

Opgeven voor de informatieochtend op 4 september is niet nodig. U kunt zo binnen komen lopen en een kijkje nemen. Uiteraard wordt rekening gehouden met de geldende corona maatregelen.

Comments are closed.