Het is bijna herfstvakantie. Cultuurpower organiseert op 24 en 26 oktober 4 knutselateliers, beide dagen van 11 tot 12.30 uur en van 13 tot 14.30 uur, in de Oude Bijlschool in Oud-Beijerland. Aanmelden is nú mogelijk via roxanne@cultuurpower.nl.


Organisatie: Cultuurpower
Kosten: € 3
Locatie van de workshop: Up Social Club (Oude Bijlschool)
Contact: roxanne@cultuurpower.nl
Begindatum: 24 oktober 2018
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum: 24 oktober 2018
Eindtijd: 12:30

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar vormen met elkaar de Beijerlandse vakantiebende en krijgen creatieve workshops van vakdocente en kunstenares Yarah Winkelaar.

Het is mogelijk om 1 of meerdere workshops te volgen, want iedere workshop is anders. Zo wordt er geschilderd, worden er krrrriebelbeestjes en mini-hutten gemaakt en leer je een kunstwerk te maken met afdruktechnieken.
Wie beide workshops op één dag wil volgen kan tussen de middag een zelf meegebrachte boterham eten. Er is maar één regel, en die is dat je handen na afloop heel erg vies moeten zijn.

Kijk voor meer informatie over het volledige programma op www.facebook.com/cultuurpower. De kosten voor 1 workshop zijn 3 euro en 5 euro voor 2 workshops inclusief materialen. Aanmelden kan via een mail met naam /leeftijd/dag/tijdstip naar roxanne@cultuurpower.nl Ouders mogen er bij blijven, maar dit hoeft niet.

Kijk voor het volledige programma op www.facebook.com/cultuurpower in het event!

Comments are closed.