Het zou u vast niet zijn ontgaan … op zaterdag 22 juni vindt het allereerste Korenfestival Hoeksche Waard plaats in het centrum van Oud-Beijerland. Een super swingend gratis festival waar maar liefst 12 koren van zich laten horen!
Dit korenfestival wordt georganiseerd door Bij Beijers Binnen in samenwerking met Centrum Management Oud-Beijerland. Nu willen wij heel graag bij de verschillende podia (4-5 podia) een gastheer/gastvrouw hebben staan die het geheel een beetje begeleid. Dus … zorgen dat de koren op tijd starten en stoppen, verwijzen naar b.v. wc’s, zorgen dat eventuele vragen/opmerkingen/problemen bij de organisatie terecht komen, enz.
Nu is het zo dat we bij Bij Beijers Binnen al vaker met vrijwilligers werken, echter … dit zijn bijna allemaal muzikale vrijwilligers … en u raadt het al … die zingen zelf mee in de diverse koren! We zitten dus met een tekort aan vrijwilligers!

DUS … lijkt het u/jou leuk om bij een podium het aanspreekpunt te zijn en ondertussen ook nog eens te genieten van de gezelligheid van een optredend koor … en ben je op 22 juni beschikbaar tussen 11:30 en 17:30 uur? … MELD JE DAN AAN!!!

Waar: stuur een mailtje naar:
helma@bijbeijersbinnen.nl

Het belooft een supergezellige dag te worden … beetje zon erbij en het hele centrum straalt! Wij hebben er zin in! Kom erbij! ZONDER ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS …GEEN FESTIVAL!

Comments are closed.